Тапети за секој простор!

our recent

Секој простор е значителен!

Зошто да не одберете?

Планирање на изработка

Реновирање на простори

Внатрешни простори

Недвижни имоти

Канцеларии

Бесплатни консултации

Телефон

+(389) 71 256 296

Адреса

Бул.Митрополит Теодосиј Гологанов, бр.60 - Скопје 1000

Електронска адреса

office@delodekor.mk

Scroll to Top
Scroll to Top