FTDN H 5335

1,800.00ден

Име
FTDN H 5335
Колекција Фототапети
Површина 1,81м2
Ширина 202cm
Висина 90cm
Парчиња/делови 1 дел
Материјал Blueback
Потекло Чешка
Вклучен лепак

 

FTDN H 5335

Share on facebook
Share on pinterest
Scroll to Top
Scroll to Top

Побарај понуда