Имаме избор за сите простори

За Нас

Не е погрешно ако кажеме дека тапетите никогаш не се излезени од мода. Во потрага сте по декоративни елементи, тапетите и фототапетите се вашиот прав избор и во тој случај сте на добар пат. Сега се враќаат на голема врата во нашите простории(станови, куќи, викендици, канцеларии, ресторани, хотели и.т.н) па во понатамошниот текст дознајте нешто повеќе за нас.

Дело Декор Трејд Скопје е компанија која се занимава со увоз, големопродажба и малопродажба. Увозници и овластени дистрибутери сме за неколку Европски брендови кои се водечки во својата област. Нашите производи имаат потекло од: Франција, Германија, Чешка, Полска, Шпанија и Италија, што само по себе говори за квалитетот на производите со кои располагаме. Во нашата понуда ќе најдете: тапети, фототапети, декоративни панели, роло и зебра завеси. Притоа се стремиме кон постепено надополнување и надградување на нашата понуда на производи, со што нашите потрошувачи би биле задоволни и би нашле се што им е потребно за декорирање на својот простор.

Телефон

+(389) 71 834 184

Адреса

ул. Франклин Рузвелт бр.43 Скопје

Електронска Адреса

office@delodekor.mk