Изберете

Комарници

Роло завесите наоѓаат шиока примена и се користат во различни простории во зависност од вашите потреби.

Се изработуваат во два системи
– Роло систем кои се монтираат на плафон или ѕид
– Минироло систем кои се монтират на самиот прозор

Овие завеси се креваат и спуштаат рачно и имаат едноставен дизајн и ракување што ги прави исклучително популарен производ.

Изработени се од полиестерско платно, антистатички се, антиалергични и лесни за одржување.

Располагаме со голема палета на бои и дезени, како и нивно професионално поставување за долготрајно користење.

Посетете не во нашиот продажен салон каде ги имаме изложено и одблиску ќе се запознаете со сите детали поврзани за нив.

Погледнете со што

Располагаме

Scroll to Top

Побарај понуда