За Компанијата

ДЕЛО ДЕКОР

Дознај Повеќе

ЗА НАС

Дело Декор е компанија која се занимава со увоз, големопродажба и малопродажба на производи кои го разубавуваат секој простор.

Увозници и овластени дистрибутери сме за неколку Европски брендови кои се водечки во својата област.
Нашите производи имаат потекло од: Франција, Германија, Чешка, Полска,Италија, што само по себе говори за квалитетот на производите со кои располагаме.

Во нашата понуда ќе најдете:
– 3D тапети и фототапети
– Секаков вид на Завеси:  Лесни завеси  и Драпери, Зебра завеси, Роло завеси, Вертикални завеси, Вариолајт, Венецијанер.
– Декоративно и канцелариско осветлување: Висечки и плафонски лустери, Ѕидни ламби, Подни ламби, Спот осветлување, рефлектори, шинско осветлување  и.т.н.

Нашата идеја е спој на неколку категории од областа на декоративно уредување и притоа се стремиме кон постепено надополнување и надградување на нашата понуда на производи, со што нашите потрошувачи би биле задоволни и би нашле се што им е потребно за декорирање на својот простор.

За крај се идентификуваме со цитатот на Стивен Вофер ,,Не ги задоволувајте само вашите клиенти, воодушевете ги’’

Совршен Избор За Вашиот

ДОМ

Посетете Не

СОВРШЕН ИЗБОР ЗА ВАС!

Scroll to Top