Изберете

Лесни завеси и драпери

Завесите и драперите се една од основните декори кои можат брзо, лесно и ефективно да го променат изгледот на целиот простор, без разлика дали се работи за станбен или деловен.

Во нашиот салон ќе понајдете голем избор на бои и дезени, а исто така ви стоиме на располагање за професионално шиење на кое даваме голем акцент како и професионален тим за поставување на корнизите и целокупна поддршка до крајната цел.

Со најголемиот избор на завеси и декор и индивидуален пристап кон секој клиент, нашите вработени со своето долгогодишно искуство и професионални совети ќе ви помогнат брзо и лесно да го најдете најдоброто решение за вашиот дом.

Погледнете со што

Располагаме

Scroll to Top
Scroll to Top

Побарај понуда