Изберете

Мини зебра завеси по ваша мерка

Зебра завесите располагаат со системиот дупло платно кој овозможува контолирање на количината на светлоста која поминува во просторијата, од потполен мрак до удобна осветленост за секоја пригода.

Се изработуваат во два системи
– Зебра систем кои се монтираат на плафон или ѕид
– Минизебра систем кои се монтират на самиот прозор

Располагаме со голема палета на бои и дезени, како и нивно професионално поставување за долготрајно користење.

Посетете не во нашиот продажен салон каде ги имаме изложено и одблиску ќе се запознаете со сите детали поврзани за нив.

Погледнете со што

Располагаме

Scroll to Top

Побарај понуда