A53203

Име
A53203
Колекција Phoenix
Ролна 5,3m2
Ширина 53cm
Должина 10m
Материјал Винил
Потекло Белгија

 

A53203

Share on facebook
Share on pinterest
Scroll to Top

Побарај понуда