FTDN V 5401

1,800.00ден

Име
FTDN V 5401
Колекција Фототапети
Површина 1,81м2
Ширина 90cm
Висина 202cm
Парчиња/делови 1 дел
Материјал Blueback
Потекло Чешка
Вклучен лепак

 

FTDN V 5401

Share on facebook
Share on pinterest
Scroll to Top

Побарај понуда