FTS 0132

4,600.00ден

Име
FTS 0132
Колекција Фототапети
Површина 9.14m2
Ширина 360cm
Висина 254m
Парчиња/делови 4 дела
Материјал Blueback
Потекло Чешка
Вклучен лепак

 

FTS 0132

Share on facebook
Share on pinterest
Scroll to Top

Побарај понуда