Изберете

вариолајт завеси

Вариолајт завесите се користат за покривање на големи стаклени површини, широки излози, деловни простории како и за внатрешни прегради на простории. Тие се направени од материјал заштитен со посебен слој.

Во нашиот продажен салон ќе најдете голем избор на бои и дезени, кои нудат различни нивоа на пренос и апсорпција на светлината. Лентите може да се ротираат, обезбедувајќи контрола над нивото на осветлување и видливост.
Можат да се поместуват на едната страна, на двете страни или централно (театарски).
Постои можност да се монтираат на таванот или на ѕидот.

Погледнете со што

Располагаме

Scroll to Top

Побарај понуда