Изберете

вариолајт завеси

Венецијанерот се украс на секој ентериер. Лесно се вклопуваат во сите видови прозорци, покривни и класичен.
Посебно ги препорачуваме за деловни простории но без изостанок наоѓаат голема примена и во станбените постории.

Изработени се од алуминиум со длабина од 16mm и 25mm во повеќе нијанси на бои, исто така располагаат и со механизам со кој лесно се контролираат.
Исто така располагаме и со дрвени венецијанери во повеќе нијанси на бои со длабина од 35mm.

Посетете не во нашиот продажен салон каде ги имаме изложено и одблиску ќе се запознаете со сите детали поврзани за нив.

Погледнете со што

Располагаме

Scroll to Top
Scroll to Top

Побарај понуда