Изберете

вертикални завеси

Вертикалните завеси се нов и уникатен производ во нашата понуда кој наиде на голема побарувачка.

Предноста на овие завесите е тоа што имаат механизам кој лесно се управува и има голем избор на бои, па така лесно се вклопуваат во секој простор и обезбедуваат модерна замена за класичните завеси.

Тие се изработени од материјали заштитени со специјална облога, антистатички и не обледуваат.

Механизмот за Вертикалните завеси е едноставен и со негово повлекување овозможува поместување и собирање на лентите лево или десно, како и можност за собирање на лентите во средината.

За ротирање на лентите се користи друг механизам, кој го прилагодува влегувањето на светлината во просторијата. Со ротирање на лентите, можно е целосно да се затемни прокторот или да се осветли.

Располагаме со голема палета на бои, како и нивно професионално поставување за долготрајно користење.

Посетете не во нашиот продажен салон каде ги имаме изложено и одблиску ќе се запознаете со сите детали поврзани за нив.

Погледнете со што

Располагаме

Scroll to Top

Побарај понуда