📣📣 Дело Декор има потреба од продажен персонал и го проширува својот тим..

👉Идеални кандидати се:
🔶Комуникативни личности со презентациски и продажни вештини;
🔶Динамични и темпераментни личности;
🔶Способни за индивидуална и тимска работа;
🔶Искуство во продажба ќе се смета за предност;

📌 Локација на салонот: Скопје-Центар

👉Дневни активности:
🔴Советување на купувачите и продажба (тапети и завеси)
🔴Одржување и изложување на стоките
🔴Наплата

👉Ние ви нудиме:
✅Одлична работна атмосфера
✅Добра стартна плата (се договара за време на интервју)
✅40 работни часа(полно работно време)
✅20 работни часа(скратено работно време)
✅Летен и зимски одмор
✅Толерантност и трпеливост додека сте на обука (платена обука)
✅Можност за брзо напредување во работата (се зависи од вас)
✅И многу друго

🗳️ Заинтересираните кандидати може да ја доставаат својата кратка биографија (CV) на меилот office@delodekor.mk или може да се информираат на тел. број 071/834 184

Scroll to Top