Изберете

Зебра завеси по ваша мерка

Зебра завесите ќе го направат вашиот дом модерен и тренди.Располагаме со голема палета на платна и бои во разни дезени.
Системот дупло платно е тој иновативен склоп кој овозможува контролирање на количината на светлоста која поминува во просторијата, од потполен мрак до удобна осветленост за секоја пригода.
Повелете во нашиот салон каде ќе ја одберете најдобрата комбинација за вашиот простор, и со помош на нашите стручни лица ќе го добиете најдобриот можен предлог.

Погледнете со што

Располагаме

Scroll to Top

Побарај понуда