FTD 0246

4,000.00ден

Име
FTD 0246
Колекција Фототапети
Површина 4,45m2
Ширина 159cm
Висина 280m
Парчиња/делови 4 дела
Материјал Blueback
Потекло Чешка
Вклучен лепак

 

FTD 0246

Share on facebook
Share on pinterest
Scroll to Top
Scroll to Top

Побарај понуда