FTD 0287

4,000.00ден

Име
FTD 0287
Колекција Фототапети
Површина 9,14m2
Ширина 360cm
Висина 254cm
Парчиња/делови 4 дела
Материјал Blueback
Потекло Чешка
Вклучен лепак

 

FTD 0287

Share on facebook
Share on pinterest
Scroll to Top

Побарај понуда