FTS 1309

4,000.00ден

Име
FTS 1309
Колекција Фототапети
Површина 9,14m2
Ширина 360cm
Висина 254cm
Парчиња/делови 4 дела
Материјал Blueback
Потекло Чешка
Вклучен лепак

 

FTS 1309

Share on facebook
Share on pinterest
Scroll to Top

Побарај понуда