FTS 1320

4,200.00ден

Име
FTS 1302
Колекција Фототапети
Површина 9.14m2
Ширина 360cm
Висина 254cm
Парчиња/делови 4 дела
Материјал Blueback
Потекло Чешка
Вклучен лепак

 

FTS 1320

Share on facebook
Share on pinterest
Scroll to Top
Scroll to Top

Побарај понуда