FTN H 2714

1,800.00ден

Име
FTNH 2714
Колекција Фототапети
Површина 1,81м2
Ширина 202cm
Висина 90cm
Парчиња/делови 1 дел
Материјал Blueback
Потекло Чешка
Вклучен лепак

 

FTN H 2714

Share on facebook
Share on pinterest
Scroll to Top

Побарај понуда