Изберете

Завеси по ваша мерка

Завесите се неизоставен фактор за секој простор, па оттука наоѓаат голема примена како визуелна така и практична.

Во нашиот асортиман имаме голем избор на завеси и системи во различни дизајни и бои каде со сигурност ќе пронајдете решение за вашите прозори.
Нудуме завеси како за станбени така и за деловни простории, а понудата се состои од:

– Лесни завеси и драпери
– Зебра завеси
– Роло завеси
– Вертикални завеси
– Вариолајт
– Венецијанер

Ве очекуваме во нашиот продажен салон каде ќе ве пречекаат нашите стручни лица и со нивна помош ќе ја одберете најдобрата можна комбинација за вашиот простор.

Погледнете со што

Располагаме

ЛЕСНИ ЗАВЕСИ И ДРАПЕРИ

ЗЕБРА ЗАВЕСИ

МИНИ ЗЕБРА

ВЕРТИКАЛНИ ЗАВЕСИ

ВАРИОЛАЈТ

ВЕНЕЦИЈАНЕР

ПЛИСЕ ЗАВЕСИ

МИНИ РОЛО

РОЛО ЗАВЕСИ

КОМАРНИЦИ

КАСКАДНИ

Scroll to Top

Побарај понуда